info Er zijn veranderingen in MijnRegioRijder en de RegioRijder app, voor meer informatie Klik hier
close
menu

Algemeen bericht over leerlingenvervoer aan ouders

Bij een deel van de leerlingen is maandag en dinsdag de taxi niet of niet op tijd gekomen. Hiervoor bieden wij onze excuses aan. Wij begrijpen dat dit veel overlast geeft. Wij werken aan verbeteringen.

Voorbereiding nieuw systeem

Sinds 1 januari 2024 werkt RegioRijder met een nieuw systeem. Deze overstap hebben we goed voorbereid.

Lange wachttijden aan de telefoon

Toch zijn er dingen die op dit moment helaas niet goed gaan. Ouders/verzorgers hebben veel vragen waardoor de wachttijd bij de telefooncentrale van RegioRijder lang is. Er zijn meer mensen gevonden om de telefoon aan te nemen, maar er is een grens aan het aantal telefoongesprekken die je kunt beantwoorden. We vragen u om niet te bellen voor roosterwijzigingen, deze worden per 22 januari doorgevoerd. Bel natuurlijk wel als uw kind bijvoorbeeld niet is opgehaald.

Chauffeurstekort

RegioRijder heeft nog steeds een tekort aan chauffeurs. Om meer chauffeurs te kunnen laten rijden in het leerlingenvervoer, zetten we op dit moment ook Wmo-chauffeurs in en chauffeurs van andere vervoersbedrijven. Deze chauffeurs kunnen zich helaas niet van tevoren voorstellen.

MijnRegioRijder ouderportaal

Via MijnRegioRijder kunt u inloggen op het ouderportaal met de activatielink die u per email van ons ontvangen heeft. Als u deze mail niet heeft ontvangen, laat ons dit weten via klantenservice@regiorijder.nl, dan sturen wij u een nieuwe activatielink. De informatie die in het ouderportaal staat is voor een aantal gevallen nog niet compleet. Wij werken er hard aan om dit op te lossen.

MijnRegioRijder app

De MijnRegioRijder app is op dit moment nog niet beschikbaar. Wij verwachten deze in de tweede helft van januari. Er komt een bericht op de website als de app in de Apple App-store en Google Play Store beschikbaar is.

Geen vervoer

Het kan gebeuren dat er voor uw kind op een bepaald moment helaas geen vervoer is. Als dat zo is, krijgt u uiterlijk de avond er voor een sms-bericht.

Zelf rijden tegen kilometervergoeding

Als u uw kind (en misschien wel meer kinderen) tijdelijk zelf naar school kunt brengen, kunt u hiervoor een kilometervergoeding krijgen. Overleg hiervoor met uw gemeente.

Wij werken hard aan:

  • goed en veilig vervoer;
  • goede informatie in MijnRegioRijder;
  • de beantwoording van uw vragen;
  • betere bereikbaarheid;
  • de inzet van zoveel mogelijk chauffeurs.