Wij maken gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Lees ons cookiebeleid.

Download nu de nieuwste versie van het handboekje leerlingenvervoer.  Lees meer

Klanttevredenheidsonderzoek 2019

De gemeenten in de regio laten ieder jaar een onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de tevredenheid van de klanten van RegioRijder. In de komende periode wordt u hier mogelijk voor benaderd.

Het onderzoek wordt, in opdracht van de deelnemende gemeenten, uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau ZorgfocuZ. Zij sturen een aantal gebruikers van RegioRijder rond half juni per mail (of per post) een uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek. Voor het onderzoek vragen zij u een aantal vragen te beantwoorden over de dienstverlening en het vervoer door RegioRijder. Het onderzoek wordt zowel voor het Wmo-vervoer als voor het leerlingenvervoer uitgevoerd.

Niet alle gebruikers van RegioRijder ontvangen een vragenlijst. Voor het Wmo-vervoer wordt een representatieve steekproef genomen uit het grote aantal gebruikers. Voor het leerlingenvervoer ontvangen alle ouders/verzorgers van leerlingen die dit schooljaar van het vervoer gebruik maken een uitnodiging.

Het onderzoeksbureau zorgt ervoor dat uw gegevens en antwoorden op de vragenlijst strikt vertrouwelijk worden behandeld. Het invullen van de vragenlijst heeft geen gevolgen voor het reizen met RegioRijder. Deelname is geheel vrijwillig.

Voor vragen over dit onderzoek kunt u contact opnemen met de Helpdesk van ZorgfocuZ via (050) 205 30 14 of via e-mail helpdesk@zorgfocuz.nl